Aktuelt

Her har vi samlet et utvalg aktuelle nyheter.

Kontaktinformasjon for fakturering til DuPont Nutrition Norge AS

Kontaktinformasjon for å sende faktura eller spørsmål vedrørende fakturering og lignende relatert til DuPont Nutrition Norge, Haugesund eller Sandvika

Lager gull av brune alger

DuPont Nutrition Norge er godt presentert i Haugesunds Avis Drivkraft fokusblad for høsten 2019. Les mer om vår virksomhet; som attraktiv læreplass, vårt levende råstoff, vårt sterke fokus på kvalitet, det store potensialet som fremdeles ligger i alginat som produkt og stortare som bærekraftig ressurs med mer. Møt noen av våre flotte og engasjerte ansatte, blant annet prosessoperatør Daniel Ågotnes (bilde)

Nye spennende produkter med alginat sentralt

Selv om alginat som produkt etterhvert har en lang historie så fortsetter det jevnlig å skapes nye anvendelser hvor alginat som naturlig byggesten står sentralt. Hva med å spise drikkebeholderen etter bruk? Eller å innta sportsdrikk hvor energien er innkapslet av alginat og frigir den langsomt i magen?

Sikkerhet er første prioritet, vi har alle noen som er glade i oss

Våre kjerneverdier danner grunnlaget for hvem vi er, hva vi står for og hva vi gjør. Helse og sikkerhet er en av våre kjerneverdier. Vi er svært opptatt av å ivareta helsen og sikkerheten til våre ansatte, våre kontraktører, våre kunder og menneskene som bor i de lokalmiljøene hvor vi opererer. Mer informasjon finnes her: http://www.dupont.com/corporate-functions/our-company/core-values.htm

Ny taretråler under bygging

Nutrition & Biosciences har startet fornying av sine taretrålere. Dette er det første nybygget i vårt høsteapparat på mange år.

Aquateric N100 – nytt Nutrition & Biosciences produkt

Nutrition & Biosciences har lansert et nytt såkalt ‘clean label’ (No.: «fri for») produkt for coating (beskyttelse) av kapsler med omega-3 eller andre helsefremmende produkter.