Aktuelt

Her har vi samlet ett utvalg aktuelle nyheter.

Informasjon til allmennheten om sikkerhetstiltak

Vår virksomhet i Vormedal, Karmøy kommune, er underlagt storulykkeforskriften som skal sikre god og nødvendig kommunikasjon til naboer og allmennhet ved ulykker

Status DuPont integrasjon

Som «pop-up» vindu på denne siden har varslet siden november så er vårt selskap nå en del av DuPont Nutrition & Health. Integrasjonsarbeidet med overgang til nytt selskap pågår og vi forventer en navneendring sannsynligvis i løpet av våren 2019. Organisasjonsnummer vil forbli det samme.

 

Ny råstoffsjef

Harald Bredahl er vår nye råstoffsjef. Han erstatter Ole Damm Kvilhaug som i disse dager takker for seg etter gode år med bidrag i FMC.

Nye spennende produkter med alginat sentralt

Selv om alginat som produkt etterhvert har en lang historie så fortsetter det jevnlig å skapes nye anvendelser hvor alginat som naturlig byggesten står sentralt. Hva med å spise drikkebeholderen etter bruk? Eller å innta sportsdrikk hvor energien er innkapslet av alginat og frigir den langsomt i magen?

Sikkerhet er første prioritet, vi har alle noen som er glade i oss

Vi spurte noen av våre nærmeste hva de tenker om sikkerhet.

Ny taretråler under bygging

DuPont Nutrition & Health har startet fornying av sine taretrålere. Dette er det første nybygget i vårt høsteapparat på mange år.

Lærlinger er viktige for DuPont Nutrition & Health

Stolte og engasjerte medarbeidere er viktig for DuPont Nutrition & Health i Haugesund. Gjennom årene har mange unge kvinner og menn gjennomført sin læretid i vårt alginatanlegg og utviklet seg til dyktige fagfolk med bred erfaring og ekspertise.

Aquateric N100 – nytt DuPont Nutrition & Health produkt

DuPont Nutrition & Health har lansert et nytt såkalt ‘clean label’ (No.: «fri for») produkt for coating (beskyttelse) av kapsler med omega-3 eller andre helsefremmende produkter.

Copyright © 2019 DuPont Nutrition & Health